Workshops

De volgende workshops zullen binnenkort worden ingepland. Mocht u geïnteresseerd, meld u dan alvast aan!

Veranderen bij maatschappelijke organisaties
Relationele fondsenwerving
Masterclass fondsenwerving
Bestuur- en toezicht houden op afstand en toch betrokken
1-daagse workshop relatiegericht ondernemen

Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops zoals:

Vrijwilligersmanagement

Friends & Fundraising Skills
Op een goede en effectieve manier een zakelijk gesprek voeren, wie wil dat nou niet? In deze speciaal ontwikkelde workshop leer je je verzoeken om financiële steun op een andere manier te benaderen. Dat leidt tot effectievere en snellere resultaten en duurzame financiering-, donor-, sponsor-, of klantrelaties.

Effectief Netwerken
Donoren, sponsoren en partners. Meer dan eens krijg je te horen dat ze uit je netwerk komen. Meer dan eens komen ze op referentie van bestaande contacten.
Deze workshop gaat over het effectief gebruikmaken van je bestaande netwerk en hoe je een relevant netwerk opbouwt. Uit je persoonlijke bronnen halen we verschillende sleutelpersonen die jou verder gaan helpen. Met het werven van fondsen, het benaderen van ambassadeurs, met het bouwen van je positie en reputatie, met het delen van netwerken tussen jou en je collega’s.

Fast Track Friendraising
In deze reeks helpen we u een vriendenstichting te starten of de groei ervan te versnellen. De eerste sessie inventariseren we de individuele uitdagingen en gaan we in subgroepen verder. De thema’s verschillen per subgroep. De eerste subgroep richt zich op de inrichting en start van een vriendenkring. Welke doelgroepen, hoe ga u ze bereiken en hoe ga u zo starten dat er meteen een aansprekende omvang van u vriendenkring is?
De tweede subgroep richt zich op bestaande vriendenkringen die zijn blijven steken op een te kleine omvang, te weinig deelname aan activiteiten en tegenprestaties, teruglopende aantallen.

Voor meer informatie over workshops en trainingen, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

captcha

Meer informatie
welkom@charistar.com