Management trainee Future Leadership and Fundraising
Een nieuwe groep start in september 2023. Ben jij er ook bij?

Ben je afgestudeerd of bijna klaar en wil je werken bij een NGO, in de cultuursector of andere maatschappelijk betrokken organisatie? Word je enthousiast van het zakelijk bijdragen aan projecten met impact? Dan is dit jouw kans op een kickstart van jouw loopbaan door een praktijkgericht traineeship Future Leadership and Fundraising bij Charistar.

Profiel

  • Je bent afgestudeerd of gaat dat binnenkort doen
  • Je wil zakelijk bijdragen aan projecten met impact
  • Een maatschappelijke missie is belangrijk voor je werk
  • Je wil investeren in jouw professionele ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling door ervaren professionals
Je start op 29 september 2023 met een opleiding en eind oktober, begin november met een betaalde Beroeps Inlevingsstage (BIS) van 6 maanden. Je krijgt totaal 19 dagen opleiding en training op het gebied van fondsenwerving, relatiemanagement en business development en je ontwikkelt algemene managementvaardigheden.
De opleiding is in Brussel, op een leuke locatie naast het Centraal Station.

Werken bij maatschappelijk betrokken organisatie
De dagen dat je geen opleiding hebt werk je bij een maatschappelijk betrokken organisatie in België (of Nederland als dat beter past). Je gaat aan de slag met het ontwikkelen en realiseren van strategieën voor fondsenwerving en business development zoals een crowdfunding actie, online campagnes, relatieontwikkelingsplannen voor major donors en corporate partners, een legatenplan of het opzetten van een vriendenkring. Gedurende deze periode zal een Charistar coach je begeleiden.

Groot netwerk met warme contacten voor een kickstart van jouw loopbaan!
Het doel is dat je een kans krijgt bij organisaties die bij jouw persoonlijke missie en talenten passen en dat jij een mooie start maakt met jouw loopbaan. Onze klantorganisaties hebben graag een Charistar trainee aan boord en willen nieuwe talenten aantrekken.

Organisaties waar eerdere trainees stage liepen en lopen zijn onder andere: KIK-IRPA – het Koninklijk Instituut voor Kunstpatrimonium, Greenpeace België, Damiaanactie, Museum Kazerne Dossin, Simavi, Plan International België, Het Vlaams Oogpunt, SOS Kinderdorpen, Pax Christi, Oxfam Solidariteit, Cultuurvuur – Vier het Leven, Amnesty International Vlaanderen, Trias en Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Andere organisaties waar we mee samenwerken zijn o.a. KBR, Light for the World, MOOOV en Concertgebouw Brugge.
Kortom, een groot netwerk met warme contacten, dat we graag voor jou inzetten!

Naast een de uitgebreide opleiding en het grote netwerk ontvang je een goede traineevergoeding en de wettelijk bepaalde reiskostenvergoeding.

Interesse? Stuur 20 regels motivatie en jouw CV aan welkom@charistar.com.

Charistar is een sociale onderneming met een warm en groot netwerk. Onze missie is maatschappelijke impact. We zijn not for profit. Er werken 15 associates in België en Nederland. Financiële overschotten keren wij terug naar een maatschappelijk doel.