Relatieontwikkeling

Samen kansen zien

Goed relatiebeheer is het fundament voor de verankering van jouw organisatie in de zakelijke context. Of het nu gaat om klanten, nieuwe klanten, ambassadeurs, vrienden, schenkers, partners, leveranciers. Een goed strategisch beleid is bepalend voor de snelheid waarmee je doelen verwezenlijkt en successen behaalt. Dit vergt een aantal keuzes op hoog niveau.

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een goede strategie en het bepalen van de juiste tactische aanpak voor een gedegen relatiebeheer. We brengen de relevante eigenschappen en verwachtingen van zakelijke relaties in kaart, en kijken op welke manier jouw product of dienst daarvoor de meeste betekenis heeft. Daarna kijken we naar de meest voor de hand liggende vorm waarin je relaties met klanten, zakelijke partners, publiek, en andere doelgroepen kunt aangaan. Samen ontwerpen we een goede strategie en werken we een concreet relatieontwikkelingsplan uit. Ook bij de uitvoering helpen we je eventueel graag op weg.

Onze ondersteuning kan varieert van coaching op afstand tot ad interim inzet van een professionele relatiebeheerder op freelance of interim basis.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten:

welkom@charistar.com